Tag: здраве

Препораки

Зошто треба да користите ленено семе – За што се помага

Лененото семе се препорачува да го имате дома секогаш, евтино е, а навистина помага за разни тегоби и проблеми. Помага за заштита од срцеви заболувања, за висок притисок, има и антиканцерогено дејство, против мозочен удар и тромбоза, како и целосно здравје и имунитет. Се препорачуваат две мали лажички на ден […]