Tag: замаглување

Tips & Tricks

Нема да ви се замаглуваат прозорците во кола – Содата има голема намена

Содата има корисна намена во домот. Таа ја одбива влагата, па ако сакате да не ви се замаглуваат стаклата, пребришете ги со крпа со сода и вода. Ова е супер и за во автомобил. Повеќе на Готви.мк:Чудо од раствор за цвеќињаДодајте лажиче од овој зачин во цвеќињата Смеса со која […]