Tag: залепени

Tips & Tricks

Ви се залепија колачите за плех? – Спасете ги за минута без да се искршат

Сите сакаме да направиме вкусни колачи за празниците, а затоа е потребно да знаеме трикови, за секогаш да ни успеваат. Ако колачите ви се залепат за плех, има начин да се спасат. Ставете го плехот над сад во кој врие вода околу една минута. Колачите од влагата ќе се одлепат. […]