Tag: ешерихија

Препораки

Стар рецепт кој ги убива сите бактерии – дури и опасната Ешерихиа Коли

Стар рецепт кој ќе помогне да се ослободиме од сите бактерии во телото, телото д се бори против нив, а меѓу нив и Ешерихија Коли. Напомена: Природните рецепти не се замена за традиционалната медицина, ниту за лекарствата препишани од доктор. Природните рецепти служат само како додатоци во исхраната и превенција. Не […]

Препораки

Ешерихија Коли е една од најопасните бактерии – вака заштитете се од неа

Ешерихија Коли е опасна бактерија која се наоѓа во земјата и водата, но и во организмите, како и растенија и животни. Живее во цревата и предизвикува болести со желудникот. Може да се заразите преку делумно или неубаво миење на рацете и неправилна хигиена, преку не убаво измиени прибор и садови, […]