Tag: елк

Препораки

Дињата е царица на летото – Сокот помага за многу проблеми

Дињата е овошје симбол на летото, помага за многу проблеми и многу е вкусна.Има малку калории, дава многу витамин Ц и Б на телото, калциум, магнезиум, калиум и цинк. Сокот од дињата има многу влакна кои помагаат против холестерол, за диета и тргање масни наслаги од телото. Водата обезбедува важни […]