Tag: елиминирајте

Tips & Tricks

Елиминирајте го лошиот мирис од одводот – вака нема да ви мириса домот

Многу пати во нашите домови сме се увериле дека какви средства и да користиме, одводот некогаш многу силно шири непријатен мирис. За да го елиминирате, ви требаат само ½ шолји сода и ½ шолји лимонов сок. Измешајте ги двете состојки во сад, ставете ги во одводот и нека отстои ова […]