Tag: Екстра бело тип 400

Посно и веге, Препораки

Мекици

Вкусот на мекици секогаш потсетува на убави мигови. Совет: За да не се лепи тестото, можете да додадете и мала чашка ракија. За посветла боја на мекиците, во тавата со масло ставете едно зрно грав. На здравје!