Tag: држач

Видео

Видео: Направете држач за Велигденски јајца – Лесна декорација со картон од тоалетна хартија

Направете си за Велигден сјајна декорација која е брза и едноставна. Направете држач за Велигденските јајца, во кој и цела година може да го чувате првото црвено јајце, познато како чувар на куќата. Се што треба е да ги следите инструкциите на видеото, а ви треба картонот од тоалетна хартија, […]