Tag: дрво на живот

Препораки

Го нарекуваат и „Дрво на животот“ – Еве зошто треба да јадете кокос

Кокосот уште го нарекуваат и дрво на животот, а не е ни чудо со оглед на тоа колку му помага на организмот и колку го прави здрав.Кокосот помага при астма, бронхитис, изгореници, модринки, кашлица, запек, болна менструација, тумори и инфекции. Исто така, тој е лек против опаѓање на косата. Докажано […]