Tag: донирајте

Повеќе

Еве како да донирате за настраданите во поплавите

Денеска беше отворен телефонски број за донации на Црвениот Крст наменет за настраданите во поплавите кои вчера го зафатија Скопје и делови на Македонија. Со секое јавување на телефонскиот број 143 400 од сите телефонски оператори донирате по 100 денари. Да бидеме хумани! Во моментов се собира помош и во […]