Tag: долго

Повеќе

Дали треба да се пие кафето кое долго стоело во шолја?

Одамна се дискутира колку е кафето здраво, дали треба да се пие, а често поставувано прашање е и колку е здраво кафето кое стоело со часови, за оние кои го пијат полека и уживаат така во него. Имено, нема опасност по здравјето, единствено црното кафе кое стоело долго, нема да […]