Tag: доколенки

Tips & Tricks

Не ги фрлајте скинатите хулахопки и доколенки – Помагаат во кујната

Ако ви се скинаа хулахопките или доколенките, наместо да ги фрлите, употребете мал трик. Ќе ви користат за со нив убаво и темелно да ги светнете вашите чешми во кујна и тоалетот.На нив се лепат и најситните влакна.   Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Сакате совршено пржени јајца? ВИДЕО: Дали досега погрешно […]