Tag: доилка

Повеќе

Ова овошје доилките не треба да го јадат – Создава грчеви кај бебето

За тазе мајките многу е важно млекото и доењето, а постојат намирници кои лекарите и нутриционистите ги забрануваат во тој период. Секое овошје има минерали и витамини, но тука се и оние кои не се препорачуваат на доилки. Цитрусните овошја како портокали, лимон, лимета, мандарини, го зголемуваат млекото, но пропорционално […]