Tag: динстање

Повеќе

Како се динста праз правилно?

Празот е вкусна и здрава намирница, зеленчук кој често треба да се јаде, а многумина сами го одгледуваат во нашата земја. Прво убаво се чисти и мие, па сите непотребни делови се сечат со нож. Се сече во саканата големина и облик и убаво се загрева маснотија на оган. Се […]