Tag: десинсекција

Повеќе

Мравки по дома? Направете природен рецепт со кој повеќе нема да ги видите

Летото е период кога повеќето луѓе бараат помош и совети како да се ослободат од мравките во куќата. Дератизациските производи се многу опасни за нашето здравје, а во некои случаи можат да предизвикаат отежнато дишење, кашлање и гушење. Наместо користење на штетни хемикали за ослободување на мравките, најпрво испробајте го […]