Tag: дерматолози

Tips & Tricks, Повеќе

Совети кои дерматолозите нема да Ви ги откријат

1. На вашето лице може да се види на која страна спиете. Ако спиете на страна или на стомак, таа страна од лицето е поподложна на брчки и неправилности. 2. Влажните марамици се одличен сојузник во мрзливите вечери кога немаме сила да ја извадиме шминката пред спиење. 3. Пробајте ги […]