Tag: декларација

Tips & Tricks

Вака отстранете ги етикетите од садовите – нема рибање и кршење нокти

Ако сакате побрзо да отстраните декларација од некој производ, искористете фен. Топлиот воздух ќе направи да попушти хартијата, а нема да мачите мака и да имате нервози и со кршење на ноктите и оштетување. Потоа само измијте со вода. Повеќе на Готви.мк: Чајот од шипка како лек БРЗО И ЕВТИНО: […]