Tag: Даниел

Забава

ФОТО: Даниел Кајмакоски има одличен вкус – Еве ја неговата девојка

Даниел Кајмакоски, освен што убаво пее и компонира, има и навистина одличен вкус кога се во прашање припадничките од понежниот пол. Тој на Инстаграм објави неколку фотографии со неговата девојка, Кристина Димитриевска: 🐈🐶 A photo posted by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) on Aug 20, 2016 at 8:17am PDT … 🙂 🎉🎈🎊💝☯ […]

Повеќе

ФОТО: На Кајмакоски му излезе змија на Трпејца?

Минатата недела, за време на неговиот престој во Охрид, Даниел Кајмакоски решил да се опушти и ужива на популарната плажа во Трпејца, на Охридкото крајбрежје. Сите кои биле на оваа плажа, знаат дека неретко може да се случи од водата да излезе некоја водена змија. Велат не се страшни – […]