Tag: густа

Повеќе

Косата ќе расте и ќе биде густа – Ставете го ова на темето

Ако имате проблеми со косата, ви паѓа и ви е ретка, лекот е во мед и цимет. Измешајте лажица маслиново масло, со лажица мед и лажиче цимет во прав. Се нанесува на темето и се држи 15 минути. Потоа исплакнете ја косата. Правете го ова еднаш неделно и ќе ви […]