Tag: грчеви

Препораки

Ако имате грчеви во нозете и рацете – Оваа храна е лекот

Ако често имате грчеви во нозете и рацете, тоа е знак за недостаток на важен витамин. Се работи за Б6 витаминот кој е многу важен за телото. Симптоми освен грчеви се и проблеми со кожата, раздразливост, несоница, и промени на расположение. Јадете ориз за овој проблем. Користет и авокадо и […]