Tag: гради

Tips & Tricks

И храната е важна: Со неколку намирници до поголеми и поцврсти гради

И храната има големо влијание за градите кај жените, нивната цврстина и големина. Она што треба да го консумирате за поголеми и цврсти гради е анасон, соја, како и хмељ. Богати се со материи и витамини погодни за овој дел од телото, а делуваат и на ендокрините жлезди.   Оставете […]

Tips & Tricks

Девојки го имате во кујната: Со една состојка ќе имате цврсти гради

Сите жени сакаат цврсти и дигнати гради, а само една состојка од кујната ќе им го овозможи тоа.Тоа е маслиновото масло кое е многу здраво и има голема примена. Се што треба да правите е да ставите малку масло на дланките, да триете додека не се загрее и да ги […]