Tag: готви.мкздравје

Препораки

Храна која го храни мозокот – јадете го ова почесто

Како и нашето тело, така и напиот мозок треба да ги храниме со храна која е здрава за нив.За мозокот да биде смирен, да функционира како што треба и да се храни, треба да јадете темно чоколадо, кое го поттикнува и хормонот на среќата, потоа свежо овошје и зеленчук кои […]