Tag: големо

Tips & Tricks

„Мало-големо” – трик за готвење кој многу ќе ви помогне

Овој трик и совет за готвење многу ќе ви помогне. Колку помалку намирници имате, толку поголема треба да е температурата за готвење, за да се готови за пократко време. Колку парчињата се поголеми, толку треба да е помала температурата и подолго да готвите. Повеќе рецепти на Готви.мк: ВИДЕО рецепт: Леб […]