Tag: Гази Баба

Повеќе

Гази Баба се грижи – Приклучете се на месецот на хуманост

Гази Баба ја започнува досега најголемата хуманитарна акција насловена „Месец на хуманост – Гази Баба се грижи“, информираат од Општината. Оваа акција опфаќа донирање на храна, облека и мебел за лицата од ранливите категории. Исто така, ќе бидат опфатени и еко акции за чистење на неколку клучни локации во општината, […]