Tag: вошки

Повеќе

Природен рецепт за проблемот од кој се срамат сите – вошките сами ќе паднат

Вошките се нешто кое го има секој барем еднаш во животот, а децата најчесто вошки фаќаат на училиште. Се појавуваат најчесто кај деца и лесно се пренесуваат, а овој природен рецепт прави сами да паднат од косата. Ви требаат шампон и оцет. Се мие косата со шампон, се нанесува оцет, […]