Tag: Ви Благодариме

Повеќе, Препораки

Gotvi.mk избран за Сајт на годината во категоријата „Храна и здравје“

Во конкуренција на десетина портали и блогови, Gotvi.mk е прогласен за победник во категоријата „Храна и здравје“ во рамките на манифестацијата „Сајт на годината 2019“. Манифестацијата се одржа десетта година по ред, во организација на дигиталната маркетинг агенција Медиа Солутионс, која е сопствeник на платформата keepaneye.mk, во партнерство со АдМедиа, […]