Tag: виц

Забава

ВИЦ: Вклучи го миксерот да видам дали си дома

Жената: – Каде си? Мажот: – Дома, мила. – Сигурно? – Секако. – Ај вклучи го миксерот! – Ррррррррр! – Добро, драги. Следниот ден. – Каде си? – Дома, мила. – Сигурно? – Секако. – Вклучи го миксерот! – Ррррррррр! – Добро, драги. Следниот ден жената решила да се врати […]