Tag: винова лоза

Tips & Tricks

За болна менструација, чиреви и болки во желудник – листовите на ова растение помагаат за се

Листовите на виновата лоза се верувале или не еден од најмоќните лекови.Има витамини Ц, Е, А, К и Б6, како и влакна, калциум, магнезиум и манган во себе, и многу други лековити состојки. Имаат корисно дејство за победување на многу сериозни и тешки болести како срцеви болести, како Алцхајмер, и […]