Tag: видови

Повеќе

ВИДЕО: Дуплирани приносите, а еве какви видови на пченка постојат

Според дел од агрономите, приносот или родот на пченката во Македонија за неколку години е дуплиран. Тие тоа го препишуваат на системот „капка по капка“. Погледнете во видеото каде на интересен и практичен начин е прикажано какви типови на пченка постојат: Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Лесен и здрав оброк во летните […]

Повеќе

ВИДЕО: 10 видови на (аквариумски) пирани

Во светот постојат околу 20 до 30 видови на пирани, вклучително и аквариумската пирана. Додека се води полемика дали има пирани во Дојранското езеро, во видеово погледнете ги 10те најпопуларни видови на оваа опасна риба: ВИДЕО: Има или нема пирани – Дали ќе има нов производ на Дојранското мени? Повеќе рецепти на Gotvi.mk: […]