Tag: видеп

Видео, Повеќе

Спас за Велигден: Зема фолија и без неред офарба јајца (ВИДЕО)

Офарбајте прекрасни велигденски јајца со фолија и боја. Земете фолија и испраскајте малку вода, па ставете боја во прав. Може да ставиуте една или различни бои на парче фолија. Ставете сварено топло јајце во фолијата и замотајте, па оставете го 5-6 минути. Имате совршено декорирано јајце. Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Велигденски […]