Tag: векови

Препораки

Трае со векови – Најздравата намирница нема рок на траење

Намирница со која дефинитивно не треба да мислите дали е стара е медот. Медот се користи неодредено време и како што сите знаеме многу е здрав за целокупното тело. Ако се чува во затворена тегла трае со векови. Супер е за сезонски алергии, имунитет, за рани и изгореници, вируси и […]