Tag: Ван Гог

Забава

Ван Гог во Охрид: „Каква луда ноќ, публика и амбиент за медал“

Каква луда ноќ, публика и амбиент за медал. БРАВО, прекрасни луѓе… Ова на нивниот официјален профил на Фејсбук го напишаа членовите на познатата српска група „Ван Гог“, по настапот на Долни сарај во Охрид. Фронтменот на „Ван Гог“ Звонимир Ѓукиќ во свое и во име на членовите на групата на […]