Tag: брка

Повеќе

Нема да видите комарци дома или во дворот – Едно овошје ги „брка”

Ако комарците ви прават пекол од летото, има начин да се спасите од нив. Се работи за лимонот, вкусното и здраво овошје кое ги брка комарците од себе. Пресечете го и ставетего во сад дома и комарците ќе бегаат од мирисот. Повеќе трикови на Gotvi.mk: Нема да видите молец дома […]