Tag: бркаат

Tips & Tricks

Со топлото време дојдоа и мравките – Овие 4 намирници веднаш ги бркаат

Со топлото време доаѓаат и мравките, а постои начин како да ги избркате од дома. Тие не сакаат оцет, па може да го разредите со вода и да испрскате од местата каде излегуваат. Не сакаат ни цимет, па ставете го во ќошевите. Ги брка и лимонот и гризот. Повеќе трикови […]