Tag: борови

Препораки

Сируп од борови игли: Лек кој прави чуда за имунитетот и белите дробови

Сирупот од борови игли е особено здрав и корисен и помага за многу состојби и болести. Се берат млади иглички од бор, кои се посветли од останатите и на самиот врв на гранката. Се става на дното на тегла шеќер, па 4-5 сантиметри борови игли и шеќер, па се притиска […]