Tag: богор

Повеќе

Без нечистотија, бигор и мувла – Лесен начин да ја светнете машината

Има лесен начин да ја исчистите машината од нечистотии, каменец и мувла, кои ја расипуваат и прават проблеми при перењето.Ви требаат средство за чистење, сунѓер, ракавици и 25 грама лимонтус. Прво исчистете ја внатрешноста кај гумата на вратата со салфета, за да се упие влагата. Потоа ставете било какво течно […]