Tag: бирајте

Препораки

Спанаќот бирајте го ваков – за здрави оброци и највкусни ручеци

Сите сакаме спанаќ, полн е витамини и пред се железо, здрав и вкусен. Спанаќот во себе содржи 4,1 милиграми железо иако порано се мислело повеќе. Има повеќе витамини А и Ц во составот. Кога го купувате, внимавајте листовите да се цврсти и многу зелени, а ако за четиричлено семејство купите […]