Tag: бел слој

Препораки

Дали е штетен белиот слој на чоколадото?

Чоколадото е омилена намирница на речиси секој од нас, сите сакаме понекогаш да уживаме во убавиот вкус, дури и да сме на диета. Главното прашање околу чоколадото е дали белиот слој кој се создава е штетен. Имено, ако чоколадото е на не премногу ладно или топло место, се создава бел […]