Tag: белковини

Повеќе

Најздравата напивка на светот ја фрламе, а служи како лек со векови

Оваа напивка е моќен чистач на црниот дроб, а чист црн дроб е клуч за добро здравје! Дали дома правите сирење, кефир или јогурт и ја фрлате течноста која останува после цедењето? Веќе не го правете тоа, бидејќи сурутката е древен лек. Дека сурутката е вистински лек доказ е и […]