Tag: бела техника

Tips & Tricks

Исчистете ги апаратите за бела техника да бидат како нови – нема веќе жолти дамки

Секој од нас дома, посебно домаќинките, сакаме да ни блескаат апаратите, особено оние за бела техника кои се пожолтени. Исклучете го секогаш уредот од струја, па земете шише со прскалка каде сте измешале оцет  со вода, па испрскајте и истрљајте. Се ќе блеска.   Повеќена Готви.мк:Брз појадок со туна салатаВИДЕО […]