Tag: бакарни

Tips & Tricks

Пивото помага за чистење – Употребете го вака наместо да давате пари за скапи средства

Пивото освен што е вкусно и совршено за со пријатели и за одмор и забава, помага и во домаќинството.Пивото помага да го блеснете бакарниот прибор за јадење и бакарните садови. Намокрете крпа со пиво и само истријте ги убаво сите садови.   За повеќе видеа со кулинарски трикови, рецепти и […]