Tag: ароматерапија

Tips & Tricks

Против болки делува како ароматерапија – Циметот решава голема мака

Циметот е многу повеќе од ароматичен зачин, многу помага и има голема намена. Циметот се користи за болки во вратот. Има својства како ароматерапија, па се користи за болки во вратот и рамениците. Наполнете чорап со ¾ ориз, ставете 2 стапчиња цимет и две лажички каранфилче. Загрејте две минути во […]