Tag: апарат

Tips & Tricks, Повеќе

Додека возите кафето ви е готово – Направен минијатурен апарат за кафе

Величината на уредот е колку термос шолја и може да собере вода, две капсули кафе, млеко, шеќер или чај. Тим на инженери од рускиот национален универзитет за наука и технологија, МИСИС, развил прототип на мобилниот бежичен апарат за кафе „iBarman“, кој е доволно мал да го собере во држач за […]