Tag: анкета

Повеќе, Ресторани

Броз кафе или 7г еспресо студио – каде го пиете омиленото кафе?

Веќе два дена на Facebook се води сериозна полемика помеѓу „Броз кафе“ и „7г еспресо студио“. Темата е кој прави подобро кафе, колку видови кафе и каква машина користи и уште многу, многу други теми поврзани со кафе културата во овие и други скопски локали. Линк до оценката за 7г еспресо […]

Повеќе, Препораки

Каде се македонските јагоди?

Читател на Gotvi.mk во текот на вчерашниот ден ни ја испрати фотографијава со прашање каде се македонските јагоди? Тој вели дека веќе неколку недели доека оди да пазари наоѓа само големи јагоди, наместо оние помалите и миризливите, со шербет благ вкус. Ја отвораме дилемата што се случи со македонските јагоди […]

Препораки

Анкета: Кој маркет треба да дојде на местото на Carrefour во Сити Мол?

Откако престана со работа маркетот Carrefour се отворија многу дилеми како и зошто дојде до тоа. Но, тоа е друга тема. Gotvi.mk ве прашува: Кој маркет според вас треба да дојде на местотот на Carrefour во Сити Мол? Каде ги купувате состојките за готвење по најповолни цени и каде најмногу […]