Tag: алек

Tips & Tricks

Се испосековте при бричењето? – ублажете ја болката и осипот со помош на кујната

Ако моравте да одите некаде набрзинка, па моравте да ги избричите нозете, а при тоа како и секогаш со брич се исековте, па чувствувате болка и имате осип и брумчиња, тогаш решението е во кујната.Со влажна кесичка чај ќе го намалите крварењето и црвенилото. Истото ќе ви користи и ако […]