Tag: австриски

Десерти, Препораки

Кајзершмарн – рецепт за највкусната императорска палачинка

Колку добро знаеле да се хранат австиските императори. Направете го овој специјалитет според рецептов и барем за миг почувствувајте како е да се биде вистински цар 🙂 Бидете креативни и секој пат ќе имате различен вкус 🙂 Преслатко: Реакција на бебиња кога за прв пат пробуваат сладолед (видео) Урнебесно: Реакцијата на […]