Еве како да ја исчистите пеглата за само 30 секунди!

Еве како да ја исчистите пеглата за само 30 секунди!

Еве како да ја исчистите пеглата за само 30 секунди! Без никакви проблеми и непријатни мириси…

Состојки:

  • таблета за машинско миење садови
  • оцет
  • стапчиња за уши

Деталите погледнете ги во ВИДЕОТО на „Уради сама“:

https://youtu.be/0kHksipc_T0

singlepost_text