Едноставен трик за чистење електрично ѓезве

Едноставен трик за чистење електрично ѓезве

Исчистете го електричното ѓезве со овој едноставен трик.

Во електричното ѓезве само ставете шолја оцет и шолја вода, а потоа вклучете го апаратот додека течноста не зоврие.

Потоа истурете ја течноста, а ѓезвето ќе остане чисто без бигор.