Тајна за совршено тесто за пица – Ова е најдобар начин да го развлечете

Тајна за совршено тесто за пица – Ова е најдобар начин да го развлечете

Ако правите тесто за пица самите, има начин како да биде развлечено совршено без маана.
Најдобар начин да се развлече тестото е со раце. Така ќе биде меко.
Кога се развлекува со оклагија, послабо ќе се држи кога ќе го печете.

 

Повеќе на Готви.мк:

Посно: Палачинки без зејтин

Палачинки за 3 минути

Палачинки со мед и ореви

Американски палачинки по врвен, а едноставен рецепт

Палачинки на кои не можете да им одолеете

Џиновска блага палачинка