Кога правите пита секогаш тоа правете го со масло, а не со маст.
Причина е тоа што маслото не се стега како маста, па може да ги послужите и ладни, нема да бидат тврди и да не можат да се јадат.
Ќе бидете сигурни дека и до утредента питата е мека.
Причина е тоа што маслото не се стега како маста, па може да ги послужите и ладни, нема да бидат тврди и да не можат да се јадат.
Ќе бидете сигурни дека и до утредента питата е мека.
Прочитај повеќе на Gotvi.mk:
Јадете го ова и кажете му збогум на целулитот
Рецепт за облоги од ѓумбир кои го топат салото на стомакот
10 „убијци“ на вишокот калории
ВИДЕО: Направете природен пијалок за слабеење од 4 состојки
Како да ослабете според хороскопскиот знак?
Хороскопските знаци и храната – што треба да јадете, а која храна да ја избегнувате
Кое е омиленото јадење на принцот Чарлс?
Добра идеја – Фотографирајте храна на Instagram и бесплатно јадете каде сакате
ФОТО: Ѕирнете во Eqvita – ресторанот за здрава храна на Новак Ѓоковиќ